Ofte stillede spørgsmål

Brug for hjælp?

FAQ

Se vores tutorials, og følg instruktionerne. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundesupport, og vores agenter hjælper dig gerne gennem processen.

BNIPTV understøtter alle mulige enheder.

Vi tilbyder Premium UK, European, USA og mere for at nyde de bedste film og tv-serier med Catch Up og EPG-funktioner i 4K / Ultra HD / HD-kvalitet.

Når du er færdig med abonnementsprocessen, vil du modtage en e-mail inden for de følgende 3 til 60 minutter. Men hvis du abonnerer i travle perioder, såsom sene aftener eller weekender, kan denne proces tage op til 2 timer.

Vi indgår ikke kontrakter med nogen, og du er helt fri til at annullere vores service til enhver tid. Når du har annulleret tjenesten, vil du ikke blive opkrævet, og tjenesten afsluttes automatisk på det tidspunkt, hvor du køber den.

Selvfølgelig er IPTV sikkert at bruge, fordi dette simpelthen er en tjeneste, der lader dig streame dine foretrukne kabelkanaler på internettet uden at købe en kabelforbindelse. Selvom vi ikke piratkopierer noget her, og de kanaler, vi leverer på vores hjemmeside, er licenserede og sikre at streame.